Поліцейські викрили мешканця Тернопільщини, який оформив на свого родича онлайн-кредит

Опубліковано в Новини 06.06.2021

Майже шість тисяч гривень отримав на ім'я родича житель Тернопільщини. Чоловік, ввівши в оману потерпілого, отримав копії його паспортних даних та ідентифікаційного коду.

За деякий час, без відома та згоди родича, оформив на його ім'я онлайн-кредит в сумі 3698 гривень. Гроші витратив на власні потреби.
Потерпілий дізнався про борги лише після того, як фінансова компанія почала надсилати листи про стягнення матеріальної шкоди. Чоловік звернувся за допомогою до поліції.
Уже у ході розслідування стало відомо, що родич вже не вперше брав позики. У жовті 2020 року він за тією ж схемою отримав від фінустанови 3200 гривень.
Підозрюваний у скоєному зізнався. Йому інкримінують скоєння правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.