У Тернополі неповнолітній хлопець обкрадав магазини

Опубліковано в Новини 04.06.2021

Шістнадцятирічного мешканця села Біла Тернопільського району поліцейські підозрюють у крадіжках з двох торгових закладів в обласному центрі. Під час скоєння чергового злочину неповнолітнього застали оперативники Тернопільського районного управління поліції.

Під час нічного відпрацювання оперативники почули звуки шумової сигналізації, що доносилися з вулиці Паркової. Поліцейські побігли туди і побачили, як з магазину, вікно якого було розбите, втікає невідомий. Один із правоохоронців побіг за зловмисником і наздогнав його. 

Втікачем виявився 16-річний мешканець Тернопільського району. Хлопець тікав із крамниці, куди проник, аби вчинити крадіжку. Проте спрацювала звукова сигналізація і це налякало його.

Також під час перевірки з’ясувалося, що неповнолітній причетний до ще одного злочину. Напередодні шляхом пошкодження вікна він проник до м’ясної лавки, що по вулиці Злуки, та викрав з каси кілька сотень гривень.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.