У Тернополі відкрили сучасний мультимедійний тир

Опубліковано в Новини 02.06.2021

Сучасний тир з мультимедійною системою відкрили 1 червня для військовослужбовців 2 стрілецького батальйону 2 Галицької бригади військової частини 3002 Національної гвардії України, що дислокується у м.Тернополі.

Відтепер гвардійці зможуть відпрацьовувати точність і техніку пострілів на території військової частини, не виїжджаючи на полігони.

- Національна гвардія, без перебільшення, сьогодні є елітою збройних формувань України. Саме гвардійці разом з добровольцями першими дали відсіч загарбникам і зупинили російського агресора,  – звернувся до військовослужбовців міський голова Сергій Надал. – Хочу подякувати за вашу роботу щодо забезпечення безпеки і порядку у нашому місті. Тернополяни, підприємці і влада міста завжди раді долучитись до підтримки та допомоги Нацгвардії. Зокрема, у  Тернополі прийнята і діє програма підтримки збройних формувань, які є на території нашого міста. Адже ми усі маємо пам’ятати, що ті, хто не підтримують своїх військових – будуть годувати чужу армію. Бажаю вам здоров’я і мужності, щоб ви завжди повертались живими та неушкодженими з чергувань і бойових завдань. Усім нам миру після перемоги,  і щоб навички ви відточували лише на мирних полігонах у мирній країні.

Облаштувати сучасний тир з мультимедійним проєктором типу «Інгул» вартістю понад 400 тис. грн вдалося завдяки фінансуванню з місцевого бюджету, державного бюджету та коштів благодійників. На території батальйону також відремонтовано приміщення для облаштування мішеней та оновлено територію поблизу тиру.

До слова, за плідну співпрацю і допомогу військовослужбовцям та з нагоди відкриття тиру командир 2 стрілецького батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України вручив міському голові пам’ятну відзнаку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.