У Кременці на Тернопільщині відкрили виставку пейзажів України

Опубліковано в Новини 01.06.2021

У виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею відкрили виставку «Ігор Філик, Акварель».

В експозиції представлено більше 40 робіт останніх двох років – це пейзажі Кременця, Рівного, а також інших історичних та живописних місць України, а також Швеції, Болгарії та інших країн. Особливу увагу привертають акварельні портрети дружини Олени, повідомляють у Кременецькій міській раді.

Родом митець з Кременця, тому знаково, що першу персональну виставку відкрив саме в рідному місті.

Народився художник в м. Кременці у 1967 році. Закінчив Кременецьку  ЗОШ №1, навчався в Львівському коледжі прикладного мистецтва ім.Труша, Українській Академії друкарства (Львів). Працював викладачем художньої школи та кафедри архітектури університету Водного господарства у Рівному, головним художником телекомпанії 11-тий канал. Нині Ігор Філик арт-директор (головний художник) компанії з виробництва казуальних ігор Заграва Геймс. Дружина Філик Олена cкрипалька, артистка камерного оркестру Рівненської філармонії. Син Філик Антон  художник - графік, ілюстратор.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.