На Тернопільщині оновлять спорткомплекс, який не ремонтували понад тридцять років

Опубліковано в Новини 29.05.2021

У Шумську планують реконструювати дитячий-юнацький спортивний комплекс. Це дасть можливість дітям громади розвивати свої навички у різних видах спорту.

Під час робочого візиту до Шумська голова облдержадміністрації Володимир Труш спільно з народним депутатом України Ігорем Василівим оглянули об'єкт, інформують у Тернопільській ОДА.

- Шумський спортивно-культурний комплекс відкрито у 1986 році. З того часу капітальний ремонт не проводили. Кошти виділялися лише на утримання та функціонування комплексу. Так ми бачимо в якому стані зараз знаходиться об'єкт. Тому ми плануємо відремонтувати спортивний комплекс. Оновлення дасть можливість дітям з ОТГ розвивати свої навички у різних видах спорту і надалі прославляти своїми досягненнями всю область, - каже Володимир Труш.

Відтак на 2022-2023 роки заплановано ремонт адміністративного приміщення комплексу, трибун, встановлення поливу на футбольному полі, заміна покриття на ігрових майданчиках та бігових доріжках, вкладання бруківки тощо.

Додамо, що з 2019 року балансоутримувачем Шумського спортивно-культурного комплексу є Шумська дитячо-юнацька спортивна школа.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.