На Тернопільщині розпочали кримінальне провадження щодо злісного неплатника аліментів

Опубліковано в Новини 28.05.2021
32-річний житель міста Хоростків Чортківського району майже рік  не сплачує аліментів на двох неповнолітніх дітей. Сума боргу склала понад 40 000 гривень.
 
До дільничного офіцера відділення поліції, що в селищі Гусятин, звернулася місцева жителька зі скаргою на те, що батько двох її неповнолітніх дітей злісно ухиляється від сплати аліментів на них. Дана інформація була внесена до Журналу єдиного обліку  заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Під час перевірки виконавча служба повідомила поліцейським, що 32-річний житель Хоросткова майже рік не сплачує призначених судом аліментів на утримання двох неповнолітніх дітей.
 
На спроби поліцейських з’ясувати причину злісного невиконання обов’язків щодо утримання дітей, зловмисник пояснив, що офіційно немає роботи. Проте у правоохоронців є інформація, що все-таки доходи у чоловіка є. Це буде перевірено у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу. Якщо зловмисникові буде доведено злісне ухилення від сплати коштів, йому може загрожувати обмеження волі до двох років.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.