У Почаєві обікрали магазин церковної атрибутики

Опубліковано в Новини 27.05.2021
Мешканець Львівщини, скориставшись тим, що власник торгового закладу був зайнятий обслуговуванням інших клієнтів, викрав лампадну олію, дерев’яний хрест та інше майно.
 
До співробітників Кременецького районного відділу поліції із заявою звернувся приватний підприємець із Почаєва. Чоловік заявив, що з його крамниці церковної атрибутики невідома особа викрали товар. Крадіжку потерпілий помітив, переглядаючи відео з камер спостереження, які встановлені в торговому закладі.
 
У ході оперативних заходів поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився житель Львівської області, 1984 року народження, котрий зізнався у скоєному та повернув крадене.
 
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк до трьох років.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.