Юні тернопільські дзюдоїсти успішно представили Тернопіль на «LION JUDO CUP»

Опубліковано в Новини 26.05.2021

Всеукраїнський рейтинговий турнір з дзюдо «LION JUDO CUP» серед юнаків 2006-2007, 2008-2009 та дівчат 2006-2008 проходив у Львові.

Змагання зібрали чимало спортсменів з різних куточків України. Гідно представили Тернопіль на цьому спортивному форумі представники ОДЮСШ. Як розповів тренер Віталій Гнатишин, його вихованці в запеклій боротьбі продемонстрували достойну конкуренцію суперникам.

Так, бронзову нагороду здобув Артем Маківка (2008 р.н.) у вазі 73 кг, два сьомих місця у надважкій +73 вазі посіли Бобко Ігор та Бутрин Святослав.

Достойно змагались у своїх вагових та вікових категоріях Ігнат Олександр, Яєчник Артур, Волощук Максим, Дидак Вадим, Савушкін Артем, Гуманний Максим, Белей Олександр, Басан Устим, Вдовиченко Володимир, - наголосив тренер.

Джерело: управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.