У Тернополі пенсіонери можуть безкоштовно їздити у громадському транспорті без обмежень у часі

Опубліковано в Новини 17.05.2021

Враховуючи зниження рівня захворюваності на COVID-19 у Тернополі та віднесення регіону до «жовтої» карантинної зони, з 15 травня відмінено часові обмеження пільгового проїзду пенсіонерів за віком у громадському транспорті Тернопільської міської територіальної громади, встановлені рішенням від 15 березня 2021 року № 203.

Тож пенсіонери за віком в робочі, вихідні і святкові дні вже можуть їздити в маршрутних таксі, комунальних автобусах та тролейбусах безкоштовно та без обмежень у часі, за наявності пільгової «Соціальної карти тернополянина».

Звертаємо увагу, що відповідно до карантинних обмежень, які діють на територіях з «жовтим» рівнем епіднебезпеки, перевезення пасажирів у громадському транспорті здійснюються лише в межах сидячих місць та у засобах індивідуального захисту.

Тож закликаємо жителів Тернопільської громади під час проїзду в громадському транспорті неухильно дотримуватися встановлених карантинних обмежень.

Нагадаємо також, що на засіданні оперативного штабу прийнято рішення звернутися до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін в ПКМУ від 22.07.2020 року № 641 та від 09.12.2020 року № 1236 про відміну обмежень в перевезеннях пасажирів в міському громадському транспорті, а саме: дозволити перевезення пасажирів в кількості, відповідно до паспорту заводу-виготовача в «зеленій» та «жовтій» зонах епіднебезпеки.

 

Фото: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.