У Тернополі обірвалося життя наставниці дітей та юнацтва

Опубліковано в Новини 22.03.2021

У неділю, 22 березня, відійшла у вічність працівниця Центру творчості дітей та юнацтва м. Тернополя Галина Ремез.

Суму звістку повідомили на сторінці закладу.

– КЗ ТМР «Центр творчості дітей та юнацтва» м. Тернополя з сумом повідомляє про непоправну втрату. 21 березня 2021 року відійшла у вічність Галина Степанівна Ремез. Передчасна смерть забрала прекрасну, добру людину, хорошу колегу, наставника, друга. Вона так любила життя! Колеги висловлюють співчуття рідним та близьким. Просимо Всевишнього дати сил перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне, йдеться у повідомленні.

– Дуже хороша і добра людина, яка завжди допоможе... Вічна пам‘ять та співчуття рідним та близьким... пише Тарас Руневич.

– Величезне горе. Не можу в це повірити. Вічна пам'ять, – коментує Тетяна Іщук Андрійчук.

– Галина Степанівна... Ніяк не можемо повірити....Неймовірно чудова людина., добра, щира, безкорислива... Невимовний біль втрати... Щирі співчуття рідним... – пише Алла Бінцаровська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.