На Лановеччині борються із наслідками снігопаду, майже десять сіл залишилися заблокованими

Опубліковано в Новини 16.02.2021

На Лановеччині триває боротьба із наслідками снігопаду.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Лановецької міської ради.

– Вчора, як і у попередні дні, по селах громади працювала снігоочисна техніка. Зокрема, у с. Верещаки вдалося залучити важку техніку “Авакс-Проф”. Зараз вона пробиває дорогу на Бережанку. Окрім цього, роботи важкою технікою сьогодні заплановані у с. Загірці та с. Михайлівка.

Станом на сьогодні силами комунальної та найманої техніки, а також за допомогою місцевих підприємців та активних громадян розчищені проїзні шляхи. З Буглова через Люлинці на Плиску розчищено силами Миколи Богатюка, Коржківці — Лопушне силами Петра Яблонського. Також є проїзд Вишгородок — Влащинці — Велика Білка та доїзд до сіл Юськівці, Краснолука, Якимівці, Татариниці, Буглів, Ванжулів, Мала Карначівка, Малі Кусківці.

Вулиці розчищено у селах Юськівці, Краснолука, Якимівці, Ванжулів, Мала Карначівка, Буглів, Коржківці, Верещаки, Лопушне, Волиця, Малі Кусківці, Білозірка, Шушківці, Молотків, Іванківці, Волиця, йдеться у повідомленні.  

У міськраді повідомляють, що сьогодні залишаються заблоковані села Загірці, Михайлівка, Козачки, Бережанка, Жуківці, Соколівка, Мартишківці, Коростова, важко доїхати з Буглова на Кутиску. Також утруднений заїзд до села Москалівка, технічно можливо заїхати через Плиску, проте ситуація нестабільна. Заблокована центральна дорога на Осники, технічний доїзд до села можливий через Молотків. Наразі роботи не зупиняються, техніка працюватиме до того часу, доки усі села не матимуть комфортного доїзду.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.