На Борщівщині від термічних опіків загинула пенсіонерка

Опубліковано в Новини 14.02.2021
Смерть в результаті нещасного випадку зареєстрували працівники Борщівського відділення поліції №1. Жительку району госпіталізували в хірургічне відділення. Проте врятувати життя вісімдесятиоднорічній жінці не вдалося.
 
Про потерпілу з термічними опіками правоохоронців повідомив черговий лікар. Він заявив, що у жінки обгоріла голова, обличчя, шия тулуб на руки. На місце події виїжджали поліцейські. Як стало відомо, потерпіла порушила правила поводження із пічним опаленням і як результат - полум'я перекинулося на її одяг та тіло.
 
Жінка проживала з сином, але він на момент нещастя був на дворі, а коли повернувся, то виявив маму обгорілою, але ще живою. Ушкодження пенсіонерки виявилися не сумісні з життям.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.