Тернополянам розповіли, якою погода буде завтра

Опубліковано в Новини 09.02.2021

Відома синоптикиня Наталка Діденко у мережі розповіла якою буде погода в Україні завтра, 10-го лютого.

Цією інформацією синоптикиня поділилася на власній сторінці у соціальній мережі.

– Завтра в Україну несеться наступний із серії південних циклонів. Наш Tristan, який вчора сипав і лив, та й далі продовжує в східних областях, словом, веселився, як на корпоративі, поступово зміщується у східному напрямку. А черговий Ulf, хвацько закрутивши вуса, готується у середу стрибонути в Україну, – пише Наталка Діденко. – 10-го лютого опади передбачаються у більшості областей України. Але не одночасно. Вночі та вранці - на Заході та Півночі. Вранці та вдень - на Півночі та у центральній частині.  Вдень та ввечері - на Сході, північному сході, на Запоріжжі та на Дніпропетровщині.

Сніг більш ймовірний у західних та північних областях, на Прикарпатті та в Карпатах сніг із дощем.

Температура повітря коливатиметься від -3 до -9 градусів.

Градуси трохи запанікують перед циклоном і поженуть хто куди. У північній частині та більшості західних областей передбачається вдень -3-9 градусів. А на південному заході, навколо Карпат, від 3 морозу до 3 тепла, – зазначає синоптикиня. – У центральних областях та на Сході України від 4 морозу до 4 тепла. У південній частині +4+8 градусів, в Криму до +12 градусів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.06.2024 soroka
Затіняюча сітка: види, переваги, особливості вибору
У літню пору популярним захистом для рослин, альтанок, теплиць, будівель чи інших конструкцій є затіняюча…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.