Тернополянин випав з вікна власного помешкання

Опубліковано в Новини 25.01.2021
Тривожне повідомлення надійшло до працівників районного управління поліції 21 січня від лікаря першої міської лікарні. Медик повідомив, що до них доправлено пацієнта з тяжкою травмою голови та переломами кісток. Працівники поліції з’ясували обставини, котрі передували госпіталізації.
 
66-річний мешканець обласного центру випав з вікна власного помешкання. За попередніми даними, напередодні інциденту чоловік вживав спиртне.  Аби завадити йому продовжувати випивати, дружина зачинила його вдома. Тоді тернополянин одягнувся та вирішив вийти через вікно 4 поверху. Він вчепився за металевий прут на будинку і спробував спуститися з його допомогою донизу, однак той обірвався і потерпілий впав.
 
Очевидці викликали швидку. Чоловіка доправили в медзаклад та прооперували. Його стан оцінюють, як важкий.
 
Відомості про подію поліцейські внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Встановлюються усі деталі нещасного впадку.
 
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.