Тернополянка знайшла у придбаному сирі липку речовину (фотофакт)

Опубліковано в Новини 22.01.2021

У Тернополі жінка придбала домашній сир, а вдома виявила у ньому незрозумілу липку речовину.

Про це Svitlana Skavronska повідомила у спільноті «Тернопільські мамусі».

Друзі, подивіться, будь-ласка, що це за дивна штука попалася в домашньому сирі купленому в бабуськи на ринку. Хвилююся, бо нагодувала ним дітей, аж після того побачила. Спочатку подумала, що хтось жвачку загубив в той сир, а як почала порпатися в ньому, то воно повсюди. Воно тягнеться і розривається на волокна, ніколи такого ще не попадалося, хто розбирається в домашньому сирові, може це якась закваска? написала Svitlana Skavronska.

У коментарях одні користувачі зазначають, що сир просто перегрітий, інші – що зіпсований.

– Спробуйте столову ложку-дві чистого сиру трошки підігріти в мікрохвильовці. Якщо утвориться подібна "жуйка" - матимете відповідь. Я недавно невдало в мікрохвильовці розморожувала сир, то в середині він перегрівся, і утворився саме такого кольору і такий тягучий. Сир без домішок, наш домашній, написала Оля Корбак.

Для мене виглядає, що сир несвіжий, з грибком... Навіть по кольору видно, з жовтизною...Можливо, свіжий вимішала з несвіжим, прокоментувала Стася Димінська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.