З початку «карантину зимових канікул» поліцейські Тернопільщини виявили сотні порушень правил локдауну

Опубліковано в Новини 18.01.2021
Правоохоронці склали 74 протоколи за статтею 44-3 КУпАП щодо незаконної роботи торговельних та розважальних закладів, салонів краси та інших підприємств з початку дії  зимового локдауну. Ще понад п’ятсот постанов винесено за недотримання маскового режиму.
 
Нагадуємо, що з 8 по 24 січня на всій території України запровадили «карантин зимових канікул», а постановою від 14 січня внесли зміни до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». Згідно з ним підприємцям загрожує штраф у розмірі від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, якщо у приміщенні їх закладу знаходяться клієнти без масок чи аналогічних засобів індивідуального захисту.
 
Загалом з початку карантинних заходів  -  11 березня 2020 року працівниками поліції складено 2750 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), 2598 протоколів направлено до суду для розгляду та прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 
Спеціальні мобільні групи поліцейських продовжують перевіряти дотримання правил локдауну, вести профілактично-роз’яснювальну роботу та притягувати порушників до відповідальності. Правоохоронці закликають громадян свідомо та відповідально ставитися до дотримання карантинних обмежень.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.