Бізнесу Тернопільського краю віддали 546 млн грн податку на додану вартість

Опубліковано в Новини 17.01.2021

Торік суб’єктам підприємницької діяльності – юридичним особам Тернопільщини з державного бюджету відшкодовано грошовими коштами 546 млн грн податку на додану вартість.

Про це інформував начальник головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

Загалом у січні-грудні минулого року про відшкодування податку на додану вартість  повідомили 142 суб’єкти господарювання краю. Заявлена платниками до повернення сума склала 539 млн гривень.

-Упродовж минулого року працівники податкової служби упередили 6 млн грн неправомірно заявленого до повернення ПДВ, – констатував посадовець.

Він також додав, що на початок 2021 року загальний залишок заявленого невідшкодованого на розрахунковий рахунок ПДВ становив 78 млн гривень. З них 62 млн грн перебувають у стадії перевірок та процедурі бюджетного відшкодування згідно з вимогами Податкового кодексу України і відповідних нормативних документів, а 16 млн грн – у судовому та адміністративному розгляді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.