Хоростків на Тернопільщині вчора відвідав Віталій Марків

Опубліковано в Новини 12.01.2021

Вчора до Хоросткова завітав український нацгвардієць, Герой Віталій Марків.

Про це повідомляють на сторінці Хоростківської міської ради.

– Людину з неймовірною силою духу та мужністю, Патріота та Захисника, який не здався, не зламався, вистояв і переміг! Рішенням Хоростківської міської ради від 22.12.2020 Віталію присвоєно звання Почесного жителя Хоростківської громади, – йдеться у повідомленні.

Вчора під час візиту міський голова Степан Гладун подякував Віталію Марківу за його стійкість, незламність і віру, та вручив посвідчення Почесного жителя і Подяку за мужність від Хоростківської громади.

– Трепетними моментами зустрічі були спогади першої вчительки Віталія Машути С. І. та класного керівника Максимчук Н.І., а також зустріч з друзями-майданівцями. Окремим подарунком урочистостей стали різдвяне вітання від церковного хору Храму Пресвятої Євхаристії та митців культури Хоростківської громади, повідомляють у Хоростківській міськраді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.