Тернополянин намагався привласнити чуже майно

Опубліковано в Новини 21.12.2020
Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції мешканцю міста 1987 року народження. Чоловік в вечірню пору доби намагався заволодіти чужий майно, однак завершити задумане йому завадили очевидці події.
 
На лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки багатоповерхівки. Жінка розповіла, що вона спільно з сусідами затримала невідомого чоловіка, який хотів поцупити велосипед  мешканців будинку, які вони зберігали на сходовій клітці між поверхами.
 
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група працівники якої встановили, що підозрюваний раніше судимий тернополянин. Крадій у скоєному зізнався.
 
Тепер йому доведеться відповісти перед законом згідно статті 185 Кримінального кодексу України.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.