Стало відомо, кого обрали на посаду заступника голови Тернопільської районної ради

Опубліковано в Новини 10.12.2020

Сьогодні, 10 грудня, новообрані депутати Тернопільської районної ради VIII скликання зібралися на першій сесії.

Так, було підбито підсумки місцевих виборів й обрано керівний склад ради.

Головою Тернопільської районної ради шляхом таємного голосування обрано 30-річного свободівця, ветерана російсько-української війни, юриста Віктора Козорога. Його кандидатуру підтримали 39 депутатів.

Заступником голови райради стала представниця партії «За майбутнє» Уляна Хом’як.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Володимир Болєщук.

– Щиро вітаю представницю команди «За майбутнє» Уляну Хом‘як з обранням на посаду заступника голови Тернопільської районної ради. Знаю її як досвідчену та відповідальну жінку, яка на перше місце ставить розвиток сільських громад та добробут людей. Вже кілька років поспіль пані Уляна допомагає вирішувати проблеми сіл, займається соціальними та земельними питаннями. Тернопільський район є одним з найбільших в Україні, тому є над чим працювати. Впевнений, що завдяки злагодженій та конструктивній роботі з депутатським корпусом районної ради Ви зможете сприяти розвитку району та області, написав Володимир Болєщук.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.