Тернополянину інкримінують серію майнових крадіжок

Опубліковано в Новини 10.12.2020
Серію майнових крадіжок зареєстрували впродовж жовтня-листопада працівники Тернопільського відділу поліції. Усі злочини відбувалися в нічний час і за схожим сценарієм.
 
Наприкінці жовтня до поліції звернувся житель Тернопільського району. Він повідомив, що невідома особа вночі зламала металеві ворота та проникла в торгове приміщення на території одного із ринків обласного центру. Зловмисник виніс більше двадцяти бухт різного кабелю. Суму збитків заявник оцінив в 50 тисяч гривень.
 
За деякий час зі схожою скаргою звернувся ще один потерпілий. Чоловік повідомив, що в кіоску невідомі пошкодили ролети і винесли електроінструменти на суму вісім тисяч гривень.
 
Проведеними слідчо-оперативними заходами було встановлено, що дані крадіжки скоїв раніше судимий за майнові злочини 32-річний житель Тернополя.
 
У скоєному він зізнався. Частину краденого встиг продати на ринку, а решту вилучили правоохоронці. За скоєне чоловік відповідатиме згідно статті 185 частина третя ККУ - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.
 

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.