Батьки тернопільських першокласників можуть безкоштовно виготовити для своїх школярів «Соціальну карту тернополянина»

Опубліковано в Новини 09.12.2020

Зробити це можна, звернувшись до оператора ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола,1, ІІ поверх) та подавши до 31 грудня необхідні документи для оформлення квитка: ідентифікаційний код і свідоцтво про народження дитини, а також її фото (або прийти з дитиною, щоб зробити фото безпосередньо у ТОВ «Системний зв’язок»).

Станом на 01 грудня заявки подали батьки лише третини із загального числа «першачків», їх кількість у місті складає понад три тисячі.

З січня 2021 року виготовити картку можна буде лише на загальних умовах – при оплаті вартості виготовлення у розмірі 65 грн або ж замовити пришвидшене виготовлення за 125 грн.

Наявність електронного квитка «Соціальна карта тернополянина»  дозволить дітям безоплатно користуватися комунальним транспортом у місті, а батькам не хвилюватися щодо наявності коштів на оплату проїзду готівкою у школяриків.

Нагадаємо, безоплатний проїзд для учнів та студентів за наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» забезпечено:

  • в тролейбусах;
  • в міських автобусах № 1А, 4, 6, 6а, 9, 21, 23, 29, 31, 32, 35;
  • в автобусах, які обслуговують приміські маршрути Тернопільської міської територіальної громади.

В міських автобусах, які не знаходяться в комунальній власності, та які працюють в звичайному режимі руху, а також у маршрутних таксі забезпечується проїзд учнів із 50% знижкою вартості проїзду за наявності електронних квитках «Соціальна карта Тернополянина» без жодних обмежень в часі та кількості.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.