У ще одній тернопільській лікарні розгортають корпус для лікування хворих на коронавірус

Опубліковано в Новини 08.12.2020

Тернопільська університетська лікарня активно готується до розгортання корпусу для лікування хворих із коронавірусною інфекцією.

Сьогодні у цьому корпусі розширюють кисневу систему. До кожного ліжка проводять окремі точки з киснем, який є надзвичайно необхідним при ковідному захворюванні.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці лікарні. 

Загалом у корпусі передбачено 105 кисневих точок. Попередньо тут буде облаштовано 86 ліжко-місць. 

– Збільшення кисневих точок – це не лише вимога Міністерства охорони здоров’я України. Це, перш за все, здоров’я пацієнтів, хворих на COVID-19, лікування яких потребує оксигенотерапії (кисневої підтримки дихальної діяльності, - прим.). На нашу лікарню також закуплять величезну восьмикубову ємкість, яка буде використовуватися для розрідження кисню. Це буде постійна киснева станція, яка розміщуватиметься на території лікарні, і буде заживлювати не тільки корпус для лікування хворих із коронавірусом, а й інші корпуси, які цього потребуватимуть, йдеться у повідомленні.

До цього часу Тернопільська університетська лікарня знаходилася у резерві щодо надання допомоги ковідним хворим.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.