Ректору тернопільського університету присвоєно почесне звання

Опубліковано в Новини 03.12.2020

Указом Президента України про відзначення державними нагородами України за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм присвоєно почесні звання кільком тернопільським освітянам.

Відтак почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно ректорові Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Буяку Богдану Богдановичу;

 «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» - деканові факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Омельяненку Володимиру Григоровичу;

 «Заслужений працівник освіти» - майстрові виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука – Герші Володимиру Івановичу.

Також п’ятьом жителям краю оголошено подяки Прем'єр-міністра України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено п'ятьох осіб.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.