У Тернополі відбувся Форум відповідальних людей

Опубліковано в Новини 01.12.2020

У суботу, 28 листопада, у м. Тернополі відбувся Форум Відповідальних Людей на тему «Соціальна відповідальність молодих політиків», організований Патріаршою комісією у справах молоді УГКЦ, спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

Тернопіль ― десяте місто, де відбувся Форум Відповідальних Людей. За час існування проєкту участь у заході взяли понад 500 осіб, майже 100 спікерів різного рівня та поля діяльності обговорювали актуальні питання, шукали шляхи об’єднання активної української молоді, повідомляють на сайті Марійського духовного центру "Зарваниця". 

У рамках зустріч відбулося дві пленарні дискусії. Участь в одній з них взяв ректор Марійського духовного центру «Зарваниця», економ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ та капелан о. м. Володимир Фірман. Будучи натхненником та ініціатором кількох соціальних підприємств, які успішно працюють у Золотниківській ОТГ, о. Володимир ділився власним досвідом, як втілити в життя ідеї соціального бізнесу, про які говорив ще митрополит Андрей Шептицький.

Наступна публікація: У Тернополі знову ДТП (фото)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.