Смертельна ДТП на Тернопільщині: автомобілі перетворился у купу металобрухту

Опубліковано в Новини 02.12.2020
Розтрощені вщент машини, травмовані молоді люди, та смерть водія - такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди в Кременецькому районі.
 
30 листопада близько 21:00 на автодорозі Почаїв-Зборів, біля села Лосятин не розминулися автомобілі AUDI та MERCEDES Sprinter.
 
На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники та бригада екстреної медичної допомоги. За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в мікроавтобус.
 
В результаті удару від передньої частини AUDI нічого не залишилося. Рятувальникам довелося вивільняти людей з металевої пастки.
 
Аварія завершилася летально для водія AUDI. Чоловік, 1994 року народження, помер дорогою до лікарні. Його трьох пасажирів - молодих людей віком 18-19 років госпіталізували до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.
 
На місці отримав меддопомогу і дев'ятнадцятирічний кермувальник з MERCEDES Sprinter, а його двох двадцятирічних пасажирів також госпіталізували.
 
З якою швидкістю рухався легковий транспорт встановить слідство. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.