У автопригодах на Тернопільщині травмувалося троє людей

Опубліковано в Новини 01.12.2020
У Тернополі 27 листопада близько 18:00 під колеса автомобіля потрапила дев'ятнадцятирічна жителька Теребовлянського району. Дівчина переходила проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу, коли її збив водій автомобіля ВАЗ-21071.
 
Про автопригоду правоохоронців та бригаду швидкої повідомив сам кермувальник. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс, забій лоба, потилиці, хребта та травма поперекового відділу. У водія відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю.
 
У суботу, 28 листопада, в обласному центрі близько 12:45 не розминулися автомобілі Renault Master та LADA 110.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій ВАЗ 21103, виїжджаючи з двору будинку на головну дорогу, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з Renault.
 
В результаті удару до лікарні з закритим переломом кісток носа доправили неповнолітню пасажирку ВАЗу.
 
Ще один наїзд на пішохода зареєстрували працівники поліції 29 минулої суботи. На проспекті Злуки. Там на пішохідному переході водій автомобіля SEAT Leon збив тернополянина, 1950 року народження. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями.
 
Причини усіх автопригод встановить слідство.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.