У Тернополі спіймали серійного крадія велосипедів

Опубліковано в Новини 27.11.2020
Наразі поліцейські підозрюють зловмисника у двох крадіжках велосипедів, а також перевіряють його на причетність до вчинення інших майнових злочинів.
 
До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від 24-річного тернополянина про те, що з підсобного приміщення перукарні, де він працює, невідома особа викрала велосипед. Вартість втраченого заявник оцінив у 15 тисяч гривень.
 
У ході оперативних заходів розшуківці встановили, що до крадіжки причетний раніше неодноразово судимий за майнові злочини 46-річний житель обласного центру. Крадений двоколісник зловмисник продав невідомій особі.
 
З’ясувалося також, що лиходій причетний ще до одного незаконного заволодіння майном – з сушильного приміщення багатоповерхівки поцупив велосипед, який здав до ломбарду.
 
Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 ККУ. Слідчо-оперативні заходи тривають.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.