В одній із тернопілььких шкіл відремонтували їдальню та встановили нове обладнання для харчоблоку

Опубліковано в Новини 25.11.2020

Впродовж останніх двох років у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Тернополя проводяться активні роботи з капітального ремонту приміщень харчоблоків і їдалень та оновлення матеріально – технічної бази.

Загалом такі роботи проведено в 11-ти закладах загальної середньої освіти, а днями у школі №8 встановили нове сучасне обладнання у їдальні.

- Щороку ми намагаємося проводити капітальні ремонти у навчальних закладах міста та оновлювати їхню матеріально-технічну базу. У школі №8, зокрема, цього року проведено модернізацію обладнання харчоблоків і шкільної їдальні та встановлено нову потужну вентиляційну систему. Оновлено електрообладнання для харчоблоків також у тернопільських школах №№ 2, 5, 6, 8, 10, 18, 21 та ТПШ «Ерудит», - повідомляє міський голова Сергій Надал. – Придбання обладнання для харчоблоків проводиться на умовах співфінансування з Державним фондом регіонального розвитку, відповідно до якого 70% вартості проєкту фінансується за кошти освітньої субвенції, а 30% - з бюджету Тернопільської громади.

До слова, цього року в усіх 32-ох школах Тернополя встановлено бювети з питною водою, а також проводяться роботи щодо оновлення шкільного меню.

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.