У Тернополі викрили двох магазинних злодіїв

Опубліковано в Новини 24.11.2020
На лінію «102» надійшло звернення від працівника торговельного закладу. Чоловік повідомив, що охоронці магазину затримали невідомого, який намагався пронести повз каси п’ять одиниць товару загальною вартістю понад 500 гривень.
 
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили особу підозрюваного. Ним виявився тернополянин 1981 року народження.  Викрадене правоохоронці вилучили.
 
Ще одному мешканцю обласного центру не вдалося завершити задумане, адже при виході з магазину його зупинили працівники магазину. Чоловік 1977 року народження намагався привласнити дороговартісні навушники, які викрав з торгового стелажа.
 
Тепер підозрюваним доведеться відповідати перед законом відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.
 
Перевіряється причетність краян до скоєння аналогічних злочинів на території міста.
 
 
Фото: з відкритих джерел
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.