У тернопільській лікарні двох пацієнтів з коронавірусом підключили до апаратів ШВЛ

Опубліковано в Новини 23.11.2020

У КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» станом на 08.00 год 23 листопада на стаціонарному лікуванні із підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває 59 пацієнтів (у тому числі - 6 медичних працівників).

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці медустанови.

З них: 2 особи на апараті ШВЛ (в тому числі в режимі СРАР), 18 пацієнтів підключені до кисневого концентратора, 25 осіб використовують кисневу маску. Стан хворих важкий. 7 осіб перебуває у стаціонарі із підозрою на коронавірусну інфекцію, з них 2 особи підключені до кисневого концентратора та 2 хворих використовують кисневу маску.

За останню добу поступило: 2 пацієнтів із коронавірусною інфекцією та 2 пацієнтів із підозрою на коронавірус.

Всього на стаціонарному лікуванні з приводу COVID-19 знаходиться 66 хворих (з них 61 - тернополянин та 5 хворих - жителі області).

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.