У громаді на Тернопільщині відзначили кращих працівників сільського господарства (фото)

Опубліковано в Новини 19.11.2020

У понеділок, 16 листопада, в комунальному закладі «Клуб с. Баворів» відбулося урочисте вшанування працівників сільського господарства Великогаївської громади.

Захід зібрав справді кращих із кращих господарників громади, хоч через різні причини деякі з них не змогли прибути на святкування.

Про це повідомляють на сайті Великогаївської громади.

Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман привітав усіх присутніх з професійним святом, вручив подяки за професійні успіхи та  реалізовані соціальні проекти 2020 року і побажав кращих врожаїв, погожих днів та  не зупинятися на досягнутому, а тісно  співпрацювати з громадою.

Також відбувся концерт за участі: ведучих Романа Задирайка та Христини Шайнюк; вокалістів Наталі Васусь, Тетяни Дерлиці, Івана Шпака та Івана Ванчури; танцівниць: Анастасії Джафарової, Марії Квятковської, Оксани Федорків, Оксани Римар та Уляни Палчинської;  звукооператора Михайла Зеленого.

Фото із сайту Великогаївської громади.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.