Шістнадцять мешанок Тернопільщини отримали почесне звання «Мати-героїня»

Опубліковано в Новини 19.11.2020
Жінки виховують п’ять і більше дітей. Посвідчення та нагрудні знаки жінкам вручив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.
 
Голова облдержадміністрації побажав матерям довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для їх дітей.
Нагадаємо, почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється Президентом України жінкам, які народили та виховали п'ятьох і більше дітей, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Цього року в Україні відзначили 678 таких жінок. А з 2005 по 2019 роки почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 6670 жителькам Тернопільщини.
 
Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.