За жорстоке побиття двох хлопців 23-річному мешканцю Тернопільщини загрожує до восьми років за гратами

Опубліковано в Новини 17.11.2020
Слідчі Головного управління Національної поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 ст. 121 КК України щодо 23-річного жителя Підгаєччини. Зловмисник жорстоко побив 22-річного та 17-річного жителів сусіднього села через ревнощі.
 
Події відбувалися у селі Гнильче Підгаєцького району вночі 25 травня 2020 року. Між потерпілими та підозрюваним виник конфлікт через дівчину. 23-річний молодик, аби поквитатися з опонентами, вхопився за палицю. Важкі травми отримав неповнолітній житель села Гнильче та його товариш, котрий намагався зупинити забіяку. В обох юнаків лікарі діагностували важкі травми голови.
 
Співробітники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Через декілька днів йому було оголошено підозру за заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень та взято під варту без права внесення застави.  У ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів провини молодика.
 
Долю зловмисника визначить суд. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.