На Тернопільщині відійшов у вічність сімейний лікар

Опубліковано в Новини 05.11.2020

На Тернопільщині відійшов у вічність сімейний лікар Амбулаторії загальної практики—сімейної медицини села Колиндяни на Чортківщині Баб’як Іван Васильович.

Сумну звістку повідомив у фейсбуці Чортківський центр первинної медичної - медико-санітарної допомоги.

– Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій його душі. Віримо, що всемилостивий Господь, прийме його світлу і щиру душу у своїй оселі, де немає журби і зітхання і де праведні спочивають.  Висловлюємо щирі співчуття дружині, рідним, близьким. Нехай Бог дасть сили перенести родині важку втрату. Вічна і світла пам’ять завжди буде жити у серцях тих кого він знав, з ним працював, кого лікував та своїми мудрими і щирими порадами, йдеться у повідомленні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.