Тернополяни можуть зарезервувати для себе будь-який об’єм газу за акційною ціною

Опубліковано в Новини 04.11.2020

ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»  пропонує акцію “Тепло на зиму”.

До 6 листопада 2020 року ощадливі українці можуть зарезервувати для себе будь-який об’єм газу за акційною ціною і використовувати його з 1листопада поточного року до 31 березня 2021 року.  Вартість газу  для учасників акції  становить 7,38 грн за м.куб. При купівлі газу за акційною ціною споживачі повинні оплатити одразу повну вартість зарезервованого об’єму природного газу. Зробити це можна  у будь -якому банку або відділенні поштового зв’язку .

Наявність лічильника та відсутність боргових зобов’язань є обов’язковою умовою для купівлі природного газу за акційною ціною.

Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним об’ємом  газу, наші фахівці нададуть споживачам інформацію про обсяги споживання газу в минулі зимові періоди. Скористатися можливістю купівлі газу за акційною ціною можна до 6 листопада (включно). Більш детальну інформацію можна отримати в Контакт-центрі з розрахунків за використаний газ за номерами телефонів: 51-95-95, 050-104-2-104, 096-104-2-104.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.