На Тернопільщині зловмисник "обчистив" магазин і на таксі подався в обласний центр

Опубліковано в Новини 03.11.2020
П'ятдесят тисяч гривень із сейфу, сигарети та картки поповнення виніс із магазину в Бучачі невідомий. Злочин трапився в ніч з 29 на 30 жовтня.
 
Зловмисник заліз до приміщення, пошкодивши металопластикові вхідні двері. У кабінеті знайшов ключі від сейфу, відкрив його і виніс усю готівку. Чоловіка зафіксувала камера відеоспостереження. Відомо, що він на таксі доїхав до Тернополя.
 
За словами начальника Бучацького відділення поліції Олега Гудака, напередодні зловмисник заліз в будинок місцевого жителя. Проте викрасти нічого не встиг, оскільки господар повернувся додому.
 
Підозрюваний нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Він відбував покарання за майнові злочини. Чоловік мав стати на облік в місцевому відділенні поліції, але порушив правила адміннагляду. Як результат - правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно статті 395 ККУ. Інкримінують йому і крадіжку, поєднану з проникненням. Чоловіка оголосили в розшук.
 
Підозрюваний  - Попик Сергій Васильович, 1987 року народження. На вигляд 35-40 років, зріст 160-165 сантиметрів, худорлявої статури, волосся чорне, є борода. На момент злочину був одітий в чорну кофту та джинси, темні кросівки. Якщо вам відоме місце перебування підозрюваного, телефонуйте за номером (067) 483 0698 або на лінію "102".
 
 
Фото: ГУНП у Тернопільській області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.