У Тернополі стало більше на одного доктора наук

Опубліковано в Новини 30.10.2020

Доцент кафедри невідкладної та екстреної медичної допомоги ТНМУ Лариса Левицька захистила дисертацію і отримала диплом доктора медичних наук за спеціальністю «Внутрішні хвороби».

Про це повідомляють на сторінці навчального закладу.

– Захист дисертаційного дослідження «Оптимізація відновного лікування хворих на інфаркт міокарда з коморбідною патологією на етапах реабілітації» відбувся у спеціалізованій вченій раді Тернопільського національного медичного університету Д 58.601.02. Науковий консультант - заслужений діяч науки і техніки України, заслужений лікар України, доктор медичних наук, завідувач кафедри невідкладної та екстреної медичної допомоги, професор Микола Швед, йдеться у повідомленні.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.