«Наркоманська розмітка»: одна з тернопільських доріг перетворилася на смугу перешкод (відео)

Опубліковано в Новини 28.10.2020

Тернопільські водії скаржаться на нову розмітку дороги на вулиці Острозького.

Про це люди розповіли у спільноті «Тернопільські плітки».

–  Коли люди старої закалки пробують впроваджувати в сучасну інфраструктуру совдеповські методи будівництва по яким їх вчили, виходить отаке. Я прекрасно розумію, що в людей, які це малюють є відповідні стандарти і знання, які їм дали в навчальних закладах і за якими вони працюють. Я хочу, щоб вони зрозуміли, що їхньою роботою користуються люди, а не роботи і так як місто та і взагалі всі міста не збудовані по стандартах, то і цілком дотримуватися цих стандартів неможливо, бо інакше треба буде просто знести пів міста і збувати його заново, – пише Andriy Budzinsky. – Тому звертаюся до проектантів, а я знаю що вони це читатимуть. Ваша робота полягає не в тому, щоб впровадити стандарти як пише книжка і змусити людей їх дотримуватися, ви цього не зможете зробити, бо це фізично неможливо. Ваше завдання зробити пересування людей максимально комфортним і саме стандарти і норми максимально наблизити до людей і умов, а не людей і умови до стандартів. Бо цілковитого стандарту ви і так не досягнете ніколи, а життя і комфорт людей може попсувати значно!

До допису тернополянин прикріпив відео, щоб показати в чому саме недолік нової дорожньої розмітки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.