Тернополянин бере участь у популярному шоу

Опубліковано в Новини 26.10.2020

30-річний тернополянин Назар Дзівульський бере участь у шоу «Холостячка».

– До першого шлюбу в Назара був бізнес – мережа магазинів оптово-роздрібної торгівлі, свій бізнес-журнал і тренажерний зал у Тернополі. Навчався на моушен-дизайнера і розвивається в цьому напрямку. Від перших серйозних взаємин у Назара є 6-річний син Платон, повідомляють на сторінці проєкту в Instagram.

Разом із іншими учасниками Назар побореться за серце холостячки Ксенії Мішиної.  

Переглянути цей допис в Instagram

?‍♂️ Назар Дзівульський ⏳ Вік: 30 років ? Місто: Тернопіль ?‍?‍?‍? Сім’я: Батько Назара був підприємцем, помер кілька років тому. З мамою і сестрою Назар часто проводить час і заради них повернувся до Тернополя. ? Робота: До першого шлюбу в Назара був бізнес — мережа магазинів оптово-роздрібної торгівлі, свій бізнес-журнал і тренажерний зал у Тернополі. Відучився на моушен-дизайнера і розвивається в цьому напрямку. ?‍❤️‍?‍? Стосунки: Від перших серйозних взаємин у Назара є 6-річний син Платон. Про вагітність дівчини він дізнався вже після того, як вони розійшлися. З колишньою дружиною Назар одружився через три місяці після знайомства. Через її патологічні ревнощі вони розлучилися. Незабаром з’ясувалося, що дівчина нечесна і славиться поганою репутацією в інтернеті. ❤️ Захоплення: Армспорт. Посідав призові місця. Став +, якщо вважаєш, що Назар підходить Ксенії? #Холостячка #СТБ #МожливоВсе #bachelorette

Допис, поширений Хол?стяк & Холостячка (@holostyakstb)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.