Гирьовики з Тернопільщини привезли медалі чемпіонату України

Опубліковано в Новини 23.10.2020

В місті Дубно відбувся чемпіонат України з гирьового спорту.

У складі команди Тернопільської області виступали вихованці Збаразької РК ДЮСШ та СК «Гирьовик», які показали хороші результати.

«Четверо спортсменів вчергове значно покращили свої особисті досягнення. Найскладніше було майстру спорту Богдану Тольпі. При скидці ваги на 5 кг, у ваговій категорії до 68 кг він завоював чемпіонський титул серед юніорів та бронзу серед дорослих і при цьому встановив особистий рекорд у вправі довгий цикл», - повідомляє тренер спортсменів Петро Багрій на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"У ваговій категорії до 74 кг Вадим Карлатян в перший день у вправі двоборство здобув «золото» серед юніорів та «срібло» серед дорослих, де і в поштовху, і в ривку, і в сумі двох вправ оновив свої особисті рекорди. На другий день змагань, Вадим зміг отримати «бронзу» в іншій вправі, довгий цикл. Серед юнаків 16 років і молодші прекрасний результат показав Павло Колодчак. Будучи на два роки молодшим за своїх суперників, Павло з особистими рекордами (вагова категорія до 62 кг) у поштовху, ривку та сумі двох вправ виборов срібну нагороду. Вдалий дебют і теж з особистим покращеним результатом вийшов у Павла Станьковського, а це хороша перспектива на майбутнє п’яте місце.На жаль, не зміг піднятися вище четвертого місця, уже в міру досвідчений Андрій Тольпа. Незважаючи на те, що і конкуренти були дуже сильні, все ж результат очікувався кращий. Обидва спортсмени виступали у вазі понад 62 кг. Тернопільщина серед 15 інших областей виборола друге місце у загальнокомандному заліку", - пише Петро Багрій.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.