Тернополян попереджають про нову шахрайську схему

Опубліковано в Новини 21.10.2020

У мережі тернополяни розповідають про чергову шахрайську схему.

За словами мешканців міста, на телефон приходить сповіщення про, нібито, поповнення рахунку, попри те, що ніяких коштів жертва не отримує. Після цього людині телефонує зловмисник з проханням повернути гроші.

– Новий розвод шахраїв... Будьте обережні...Ніякого поповнення не було. До мене ще дзвонили і просили перекинути назад... – пише тернополянка Мар’яна.

Про схожі повідомлення розповідають й інші містяни.

– Мені протягом години двічі таке повідомлення приходило. Але, якщо придивитись, то текст був написаний по-різному. Наприклад, слово «рахунок» було написано один раз так «rahunok», а в іншому повідомленні – так «rahynok». Вже, очевидно, що це розсилала не комп’ютерна програма, – розповідає мешканка міста Софія. – Я їм відписала: «гроші не прийшли, відправте ще раз». Більше, чомусь, не приходять такі смс.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.