Мешканка міста на Тернопільщині розповіла про хамство фельдшера

Опубліковано в Новини 09.10.2020

У мережі мешканка Заліщиків розповіла про хамство зі сторони медика.

За словами Людмили Гарт, близько 23 години у її дитини розпочалася рвота. Через відсутність цілодобових аптек жінка зателефонувала у швидку, проте фельдшер який прибув на виклик сказав, що ліків і не має. Він запропонував їй чекати до ранку та везти дитину до іншого населеного пункту.

Після цього жінка сподівалася, що дитині стане легше, проте краще не ставало тож швидку допомогу пані Людмила викликала ще 7 разів. Проте, результату ніякого.

  – Я зателефонувала сусідці,  вона прийшла і ми знову почали дзвонити до швидкої.  Як виявилося, мій номер заблокував фельдшер який знаходився на зміні. Почала дзвонити моя сусідка він підняв слухавку і у відповідь вона почула, що ми помилилися номером.  Почали дзвонити на швидку у Тернопіль. До нас приїхала та ж сама бригада швидкої і  фельдшер почав кричати, що я дурна мама  і він ще такої  не бачив. Вигукував не цензурні  слова, казав, що вони займаються корона вірусом, щоб ми чекали до ранку і їхали у Товсте. Моя дитина не переносить  їзду  транспорті, вона починає рвати. Він сказав, що це мої проблеми а не його. Люди добрі, скажіть як жити коли ліків не можуть надати у швидкій допомозі і їх ніде не можна придбати у нічний період?  Дитину не має чим вколоти, щоб довезти до товстого.  Вона рве кожні 10-20 хвилин. У Заліщиках не приймають, – пише Людмила Гарт.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.