За добу на Тернопільщині спалахнуло три пожежі

Опубліковано в Новини 07.10.2020

У понеділок, 5 жовтня о 10:20 в с. Поточани Бережанського району виникла пожежа торфу на відкритій території. Внаслідок пожежі знищено торф на площі 0,01 га.  Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.

Того ж дня о 12:25 в м. Борщів по вул. Шухевича виникла пожежа в закинутому металевому вагончику. Внаслідок пожежі знищено внутрішню дерев’яну обшивку на площі 12 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління. Під час гасіння пожежі врятовано металевий вагончик. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Крім цього о 21:17 в с. Волиця Бережанського району по вул. Садова, виникла пожежа у господарській будівлі. Внаслідок пожежі знищено: дерев’яне перекриття та шиферне покриття на площі 30 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.  Під час гасіння пожежі врятовано дану господарську будівлю. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Фото: з відкритих джерел

Джерело: УДСНС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.