«Не йду»: відома тернополянка відмовилася балотуватися в депутати

Опубліковано в Новини 06.10.2020

Тернопільська спортсменка та громадська активістка Лілія Проць, яка донедавна була кандидаткою у депутати міської ради від політичної партії «За майбутнє», відмовилася від участі в політичних перегонах.

Про це вона повідомила на власній сторінці у соціальній мережі.

За її словами, причиною такого рішення є «підкилимні ігри», що розпочалися в партії.

— Я НЕ ЙДУ В ДЕПУТАТИ. Сьогодні написала заяву в ТВК і здала посвідчення. Більше місяця я витримувала напади в свою сторону за Коломойського, Палицю. Але я завжди собі повторювала де К і П? В Києві. А Я ТУТ в Тернополі. Я спортсменка з 26 річним стажем. Коли спортсмен готується до змагань, то він знає правила завчасно. А не приїжджає на змагання і йому кажуть, що правила гри змінилися, — розповідає Лілія Проць. — В серпні коли мені запропонували йти в команді, то було все обговорено. І якийсь період постійно про це говорилося. Згодом почалися партійні підкилимні ігри. Так вони є у більшості партіях. То нехай вони будуть і надалі, але без мене. Це і про місце в списку на окрузі, і в загальному списку. Бо партія так сказала!!! І багато чого іншого. Ті, хто йдуть в команді бачать це... але їм не хватає духу сказати про це і зробити... Я маю свої ЦІННОСТІ, ПРИНЦИПИ, ПРІОРИТЕТИ. І я їм не зраджую. Близько 500 людей вже виявили підтримку мені. Бо вірять і довіряють мені. Я їм за це вдячна. Я хотіла багато чого зробити як депутат.... Але я знаю, що багато зроблю як громадська діячка і підприємиця.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.