У Тернополі майже рік працює новий сервіс для мешканців сіті-бот «Назар»

Опубліковано в Новини 28.09.2020

Менше року у Тернополі працює новий сервіс сіті-бот «Назар», до якого вже долучилося майже 8000 осіб.

Сіті-бот – це зручний сервіс, який:

— сповіщає мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою;

— дає можливість автоматично подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо);

— дізнатися довідкову інформацію про роботу муніципальних чи соціальних служб;

— оцінити роботу комунальних служб.

Впродовж цього року команда Тернопільської міської ради впровадила деякі новації у сервіс, зокрема:

  • додана можливість відстежувати відключення міських комунікацій за додатковою (другою) адресою.  Ця функція актуальна для користувачів, які бажають відстежувати відключення комунікацій для батьків чи бабусь/дідусів, ситуацію на роботі чи в будь-якій іншій установі.
  • автоматизовано процес передачі показників за холодну воду. Тож відтепер через меню «Показники лічильників» , мешканець можете автоматично передати показники і моментально отримати у відповідь суму, яку необхідно сплатити за холодну воду.

Наразі триває робота над впровадженням можливості передачі показників за гарячу воду і газ та реалізацєю інших ініціатив.

Як підключитись до сіті-боту «Назар»? Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. На вказаному сайті Ви також знайдете відповіді на запитання і відеоінструкції.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.10.2024 soroka
«Це крайній прояв цинізму», – Рада ветеранів Тернопільської області про відповідь ОВА щодо запровадження «Хвилини пам’яті»
Ще 20 вересня під час засідання Рада ветеранів Тернопільської області закликала очільників ТОВА, ТОР та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.