"Поламані меблі та немає ліків": у мережі показали, як на Тернопільщині лікують хворих на COVID-19 (фото)

Опубліковано в Новини 04.09.2020

У соціальній мережі мешканка Ланівців розповіла про умови в місцевій лікарі  в якій лікують хворих на COVID-19.

Допис Марина Павловна розмістила у спільноті «Моя Лановеччина».

За словами пані Марини, її матері хворій на коронавірус знадобилася госпіталізація, тож її відвезли до інфекційного відділення місцевої лікарні. У палаті, в яку поклали  жінку умови зовсім не відповідають тому, аби лікувати там хворих: у палаті брудно а меблі поламані.

– Мене сьогодні просто розриває від злості!  моя мама захворіла вірусом Covid-19, труднощі з диханням, госпіталізували до Лановенцької ЦРЛ в Тернопільській області в інфекційне відділення. Як на мене все має бути стерильно і чисто , але такого жахіття не то що подумати, я навіть уявити нічого гіршого не могла. Так ось у палаті та загалом  брудно ( нагадаю відділення інфекційне, лікуються хворі на ковід), дверцята тумбочок відвалюються , хворі лежать на старих панцирних ліжках, у яких для того щоб не прогинались пружини підкладено дерев'яна дошка. По словам мами лежати не можливо, а коли вона сидить, то їй важко дихати, –  розповідає Марина Павловна.

Також зі слів жінки, персонал лікарні повідомив їй, що потрібно докупити лампочки та сміттєві пакети.

Окрім цього купляти за власний кошт довелося й ліки від COVID-19.

– За ліки я взагалі мовчу, не дивлячись на те, що для хворих на COVID-19  вони є безкоштовними, майже всі ми купували за власний кошт, бо  вони у лікарні відсутні, – пише жінка.

Перевести маму до іншої лікарні не може навіть за бажання адже перевести хвору на коронавірус жінку до іншої лікарні просто не можуть.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.