Школа на Тернопільщині вкрилася тріщинами після нещодавнього ремонту (фото)

Опубліковано в Новини 06.09.2020

Монастириська школа, яку не так давно відремонтували та утеплили, вже встигла знову вкритися тріщинами.

Про це у фейсбуці повідомила місцева активістка Світлана Безділь.

– А де наші "активні" депутати міської ради, які переживали  за Монастириську ЗОШ? Ау! Ось знову відпало, "якісне" утеплення, яке проводили при мінусових температурах, фасаду Монастириської ЗОШ, на яке було витрачено державні кошти. А чому тих, хто переживав та писав за "ремонти" в школі не цікавлять нові тріщини(друге фото) і ті ділянки, які вже відпали (як на першому фото)? Тому що "політика". Те що міська рада зробила не якісний ремонт в старому корпусі (може це дійсно так, я не заперечую), так цей депутат бачить, а те що кусками падає штукатурка і з'являються нові тріщини - не бачить. Як так? Граємося в політику? А насправді, виходить, ремонти та їх якість, не цікавлять взагалі, а головне хто їх зробив, правда? Також хочу нагадати, що завдячуючи Прокуратурі Тернопільської області справа пішла до суду , висунуті підозри. Хоча в це ніхто не вірив. А Ми, завжди вірили що так і буде! І не тільки вірили... написала Світлана Безділь.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.