На дорогах Тернопільщини патрулюватимуть додаткові наряди поліції

Опубліковано в Новини 01.06.2020

Головна мета превентивних заходів – посилення контролю за безпекою дорожнього руху, дотриманням Правил дорожнього руху водіями та пішоходами, запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично-шляховій мережі області.

Віід сьогодні на дорогах області чергуватимуть додаткові поліцейські автопатрулі. До їх складу  увійдуть працівники управління патрульної поліції в Тернопільській області та співробітники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП. Вони стежитимуть за безпекою дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та в місцях найбільшої концентрації ДТП.

Поліцейські закликають громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося би, порушення може стати причиною непоправної трагедії.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.