Місто на Тернопільщині закривають через коронавірус, зможе заїхати лише спецтранспорт (відео)

Опубліковано в Новини 20.04.2020

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у Кременецькому районі прийняли рішення закрити місто Почаїв на в'їзд та виїзд.

Заборона діятиме з 10.00 год. 21 квітня 2020 року.

Про це у Facebook повідомила Зоя Карпюк.

– Хто не вдома - повертайтеся! Хто в Почаєві у гостях – мусите виїхати до завтрашнього ранку. У Почаїв зможе заїхати лише спецтранспорт, той, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста - лише за відповідними перепустками. Ситуація стає критичною! Суворо дотримуйтеся карантинних обмежень - лише так зможемо втримати різке зростання випадків коронавірусної інфекції! йдеться у повідомленні.

Таке ріщення озвучив перший заступник голови Кременецької райдержадміністрації Вячеслав Онишкевич. Детальніше –  у відео. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.